macoscatalina
macOS Catalina er endelig lansert i ferdig versjon med Apple Music, Arcade og den nye TV-appen.

Annonse


Apple har lansert macOS Catalina – last ned nå

Med macOS Catalina er endelig iTunes historie som musikkstrømmer.

Alle kan laste ned nå

Programmet leveres fremdeles med OS-et, men det er Apple Music-appen som man nå endelig kan bruke til å strømme musikk. Samtidig er Apple Arcade nå endel av macOS, som det er i iPhone, iPadOS og tvOS – det samme er TV-appen.

Apple Watch-sikkerhetsfunksjoner er også forbedret med mulighet for å godkjenne forespørsler fra klokka, og Mac-er med T2-brikke støtter «Activation Lock». Enda bedre: Find My støtter nå også Mac-er, og man kan finne igjen maskinen om den er offline eller om skjermen er lukket.

En annen ting lånt fra iOS er «Screen Time» for å følge med på hvor mye tid man bruker på hva, og Photos-appen gjenspiler iOS-versjonen med enkel navigering mellom dag, måned og år. Reminders-appen er også forbedret, og Mail har støtte for å blokkere epost-tråder og kan blokkere avsendere.

Annonse


Disse Mac-ene kan installere

  • 12″ MacBook
  • MacBook Air, 2012 og nyere
  • MacBook Pro, 2012 og nyere
  • Mac mini, 2012 og nyere
  • iMac, 2012 og nyere
  • iMac Pro
  • Mac Pro, 2013 og nyere

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse