mario-kart-lansert-ios-android

Annonse


Nå kan du spille Mario Kart på iOS og Android gratis

Etter mye om og men så er endelig Mari Kart Tour lansert på iOS og Android, snart to år etter at det ble annonsert av Nintendo.

Kan nytes med ny funksjon i iOS 13

Spillet var i utgangspunktet annonsert for en lansering tidligere i år, men denne planen ble satt på is og den endelige lanseringsdatoen ble satt nærmere iOS 13-lanseringen som vi kunne melde for en måned tilbake.

Timingen er nok tilfeldig, men om Nintendo har tatt det riktige valget så skal man altså være i stand til å styre i Mario Kart Tour med en PlayStation-kontroll som nå svært enkelt og praktisk kan kobles på iOS- og iPadOS-enheter.

Mario Kart Tour er å finne gratis i både App Store og Google Play Store, men om du har forhåndsbestilt spillet så vil du sannsynligvis se at det allerede er nedlastet på din enhet. For øyeblikket står et likevel at de gjør vedlikehold som er over klokka 10 i morgen.

Skal du spille Mario Kart på mobil?

Annonse


Annonse


Annonse