borderlands3
ITavisens anmeldelse av Borderlands 3 er underveis.

Annonse


Borderlands 3 er en teknisk katastrofe: 20 FPS på Playstation 4 Pro – krasjer på PC

Borderlands 3 får gode kritikker for spillbarheten, men spillet sliter med større tekniske problemer både på PC og konsoll.

Krasjer og sliter med FPS-en på topp PC-er

Undertegnende har prøvd å spille Borderlands 3 på en Ryzen 2700x RTX 2080 ti-maskin som altså er mer enn god nok maskinvare for å presse spillet opp til det aller høyeste “badass”-detaljnivået.

Ytelsen er svært god den (spillet er langt fra et visuelt mesterverk, som for eksempel Control), til spillet krasjer til skrivebordet – enten med beskjed om å oppgradere driverne (som selvsagt er de aller nyeste) eller som sender spilleren en feilkode.

Det er også PC-spillere med kraftige maskiner som opplever store FPS-utfordringer. Problemet oppstår med både DirectX 12 aktivert (som merkelig nok er merket som “beta”), samt med gamle DirectX 11.

Annonse


På konsoll krasjer riktignok ikke spillet til hjemskjermen, men sliter med dårlig ytelse.

Dette anbefales for Xbox One X-spillere

Digital Foundry, som undersøker grafikkmotorer ned til minste detalj på YouTube, har undersøkt spillet på Xbox One X og funnet at det er å anbefale å kjøre spillet med best oppløsning for i det minste å opprettholde 30 bilder i sekundet. Om man kjører ytelsesmodus så hopper spillet mellom 60, som er målet, og helt ned til 40 bilder i sekundet når man hopper inn i et kjøretøy.

Playstation 4 Pro som er en svakere maskin enn Xbox One X, sliter også veldig, spesielt om man velger best oppløsning, for i motsetning til Microsofts konsoll sliter Sony skikkelig og kan ende opp med kun å servere 20 FPS under kamp.

Opplever du problemer med Borderlands 3 på PC og/eller konsoll?

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse