Pixel-4-XL-740x416

Annonse


Hvit Pixel 4 ser ut til å bli en hit – sjekk den utførelsen!

Googles kommende Pixel 4-telefoner ser ut til å ha havnet i hendene på en smule for mange folk, for nå lekker det bilder og videoer av telefonen på kryss og tvers. Tidligere denne uken ble det publisert en video som viser den svarte versjonen av telefonens for- og bakside, og nå er det mye av det samme men i den hvite fargen.

Videoen bekrefter deler av det Google selv har vist frem og det lekkasjene har antydet med at “busslommen” fjernes til fordel for en heldekkende, øvre ramme som rommer den nye Face Unlock-teknologien sammen med Soli-sensorer som står for håndbevegelse-funksjoner.

Mindre eksponert for fingeravtrykk og skitt

Uansett – dagens lekkasje viser mye av det samme men den store forskjellen er at det er den hvite utgaven av telefonen som er i fokus. Av det lille man ser så skimter man en ganske bra gjennomført, minimalistisk utførelse som sannsynligvis gjør denne versjonen ganske populær blant Google Pixel-tilhengere.

Helt på slutten ser det også ut til at grensesnittet i kameraapplikasjonen er forandret. Sammen med økningen i antallet kamerasensorer så levner det liten tvil om at kameraet er prioritert svært høyt hos selskapet for Pixel 4.

Annonse
Hvilken hadde du gått for – hvit eller svart Google Pixel 4?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse