Sonos Move
Sonos Move kan også brukes utendørs.

Annonse


Sonos’ batteridrevne høyttaler tåler regn

Vi har allerede omtalt Sonos Move, selskapets første batteridrevne høyttaler. Men i motsetning til hva vi har meldt tidligere, viser det seg at Move faktisk er designet for bruk utendørs også.

«I dag introduserte Sonos Move, et produkt som markerer selskapets første skritt utenfor hjemmet», skriver Sonos i en pressemelding.

Tåler regn

Sonos lover blant annet en bærbar høyttaler med smart, tilpasningsbar lyd, og «overraskende dyp bass og bredt lydbilde».

I tillegg skal den være robust og ha et slitesterkt ytre som «tåler fall. støt, regn, fuktighet, støv, smuss, UV-stråling og ekstreme temperaturer». Move er IP56-sertifisert.

Annonse
Den kommer også med et håndtak:

Batteriet skal kunne gi opptil 9 timer kontinuerlig avspilling på en enkelt lading.

Move blir tilgjengelig for 3 999 kroner fra 24. september.

One SL

For to år siden lansert Sonos sin One-høyttaler. Dette var selskapets første høyttaler med mikrofoner og kunne dermed brukes for Amazons Alexa-assistent. Senere kom også Google Assistant-støtte på plass.

I bunn og grunn var One en oppgradert utgave av Play:1. Sistnevnte hadde nemlig ikke mikrofoner.

Siden har Sonos fortsatt salget av Play:1, men det blir det slutt på nå. Høyttaleren erstattes nå av nye Sonos One SL.

One SL er nærmest identisk med One, men den mangler mikrofonene. Dermed kan du ikke bruke den med verken Alexa eller Assistant.

Den støtter derimot AirPlay 2, noe Play:1 manglet.

One SL lanseres 12. september og 1 799 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

Sonos Port

Selskapet lanserer også noe kalt Port.

Port er etterfølgeren til Connect, og leverer rikere lyd og utvider Sonos’ lydplattform til tradisjonelle hjemmennlegg. Port blir tilgjengelig i et begrenset antall fra 12. september og med generell tilgjengelighet over hele verden fra og med januar 2020. Prisen? 3 999 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

«Port er utviklet med samfunnet av profesjonelle montører i tankene og har derfor en allsidig utforming og en svart, matt overflate slik at den vil passe sømløst inn på en hylle eller i et AV-rack. Høyttaleren er optimalisert for lyd og brukervennlighet og inkluderer en oppdatert digital-til-analog-konverter samt en 12 V utløser, som automatisk slår på en forsterker når den får signal fra Sonos-appen. Styr innhold på en enkel måte med AirPlay 2, stemmestyring med Alexa eller Google Assistant når høyttaleren er koblet trådløst til smartenheter, og integrer sømløst med smarthjemmet», skriver Sonos.

Kilde:
Sonos

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse