AMD-Ryzen-3000-CPU-Official-Video_5-1480x833

Annonse


Nå kommer de endelig med fiks for nye Ryzen 3000-serie

Etter at AMD sine nye Ryzen 3000-serie med prosessorer havnet i hendene på forbrukere så har det ganske fort oppstått tvil om hvorvidt de faktiske turbohastighetene på disse stemmer overens med de AMD har oppgitt. Nå viser det seg at alle reaksjonene ikke er ubegrunnet.

Lover en feilretting

AMD går ut med en offisiell melding der de anerkjenner problemet og lover en oppdatering for å styrke hastigheten for alle Ryzen 3000-prosessorer i sin tredje generasjon. Økningen vil omfatte turbohastighetene slik at de samsvarer opplysningene som ble gitt ut i forbindelse med annonsering tidligere i år.

I meldingen skriver AMD at de gjennom tilbakemeldinger fra kunder er gjort oppmerksomme på at enkelte brukere opplever klokkehastigheter i boostfrekvens som er lavere enn det som er forventet.

Videre understrekes at de har kommet over noe krøll i programvaren som kan stå for den reduserte ytelsen, og at de er i prosessen med å gi ut en BIOS-oppdatering som tar bukt med dette problemet. De skriver at en oppdatering vil foreligge allerede 10. september, men det er tvilsomt at dette er datoen som kundene kan forholde seg til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse