call-of-duty-modern-warfare
PS4-spillere kan spille nye Modern Warfare denne helgen. Du trenger hverken å ha forhåndsbestilt spillet eller et aktivt PS Plus-medlemskap for å delta.

Annonse


Du kan spille nye Call of Duty Modern Warfare allerede førstkommende helg

I det som er noe overraskende nyheter så har skaperne av det kommende Modern Warfare i Call of Duty-serien sammen med publiseringsselskapet Activision meldt at tilhengerne kan bryne seg på spillet allerede førskommende helg i det som blir en alpha-test i form av en spesialmodus.

Trenger ikke PS Plus eller forhåndsbestilling

Det er en såkalt Gunfight 2v2-modus som blir tilgjengelig den 23. august klokka 19:00 og som varer ut helgen. Testen omfatter dessverre kun Playstation-spillere i denne omgang, slik at PC- og Xbox-spillere må belage seg på å vente til den planlagte beta-testingen før de får slått seg løs i spillet.

De gode nyhetene er at absolutt alle PS4-eiere får teste Call of Duty Modern Warfare helt gratis i helgen: Activision bekrefter at man hverken trenger PS Plus-medlemskap eller å ha forhåndsbestilt spillet for å få tilgang. En trailer kan du se under:

Helgens test vil inkludere muligheten til å spille på fem forskjellige baner: Speedball, King, Pine, Docks og Stack. Av traileren går det frem at man har en rekke forskjellige våpen å teste ut, så du bør gripe sjansen til å utforske litt med disse dersom du har anledning.

Annonse
Sinte PC- og Xbox-spillere

PS4-eksklusiviteten har forståelig nok satt sinnene i kok hos ivrige Call of Duty-fans på PC og Xbox One som ikke får delta i Alpha-testen, som for øvrig ville vært en grei måte for Activision å observere kryssplattformspilling allerede nå.

I andre Call of Duty-nyheter så ble det publisert en video der Nvidia viser frem GeForce RTX Ray Tracing i all sin prakt med det nye Modern Warfare-spillet. Videoen er fullspekket med aktiv bruk av spesielle lysforhold er en kan se forskjellen med- og uten Ray Tracing-teknologi:

Skal du spille Call of Duty Modern Warfare i helgen?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse