rust-linux
Facepunch Studios ser den beste strategien i å avvikle Linux-utgaven av Rust helt.

Annonse


Fjerner Linux-versjonen av Rust – pengene blir refundert

Utviklerselskapet Facepunch Studios melder at Linux-utgaven av spillet deres fjernes den 5. september, om knappe to uker. Det begrunnes med store problemer i forbindelse med å holde spillet ved like, og selskapet belager seg å refundere de som har betalt for spillet fra egen lomme.

Fjernet spillet for Linux i fjor

Nyheten kommer altså rundt ett år etter at Facepunch fjernet spillet fra Steam, en beslutning som medførte at nye spillere ikke kunne kjøpe det. Neowin beskriver en ganske tynn spillerbase på plattformen: 217 spillere på det meste, sammenlignet med henholdsvis 227 842 og 2414 spillere på Windows og Mac.

Mister tilgang fra alle plattformer

Selskapet tilbyr nå refusjon til de som har spilt det populære overlevelsesspillet gjennom Steam, og vilkårene strekker seg uavhengig av spilletid og hvorvidt brukeren har spilt på Windows også. Brukerne må likevel være oppmerksom på at spillet naturligvis fjernes fra Steam-biblioteket.

Om du mener at du kvalifiserer for denne refusjonen så må du belage deg på litt tålmodighet da Valve er i arbeidet med å utvikle et passende verktøy for å håndtere refusjonsprosessen.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse