Tesla biohacking
Ved hjelp av et lite implantat kan denne kvinnen låse opp sin Model 3 ved å holde armen inntil bilen.

Annonse


Hun er sannsynligvis den eneste i verden som låser opp Tesla-en sin på denne måten

Biohacking, eller bodyhacking som det også kan kalles, går ut på at man kombinerer kroppen med teknologi. Man kan for eksempel sette inn små brikker i kroppen som åpner opp et hav av nye muligheter.

Det er i hvert fall det tilhengerne av biohacking mener. Amie DD er én av dem. Hun har fått et noe spesielt implantat i armen sin, nemlig en RFID-brikke. Og hva skal hun med den? Jo, låse opp døren på sin Tesla Model 3, selvfølgelig.

Smeltet nøkkelkortet

På grunn av Teslas rekke av sikkerhetsmekanismer kunne ikke kvinnen bruke RFID-brikken hun hadde i kroppen fra før. Derfor tok hun sitt eksisterende Tesla-nøkkelkort – smeltet det og hentet ut RFID-brikken som fantes i kortet.

Deretter tok hun turen til en ekspert på biohacking som satte inn brikken i armen hennes. Hun har i skrivende stund ikke publisert en video av resultatet, men i kommentarfeltet på YouTube skriver hun at implantatet fungerer og at hun på vellykket vis er i stand til å låse opp dørene på sin Model 3.

Annonse
Men er det praktisk?

Det er et interessant prosjekt, uavhengig om man er tilhenger av kroppsmodifisering eller ikke. Om det er spesielt praktisk, er en annen sak. Det er som kjent mange måter å låse opp en Tesla på. Man kan bruke nøkkelkortet, Tesla-appen eller den vesle nøkkeldingsen (Key Fob).

Hvorvidt RFID-implantatet er en god løsning, må nesten Amie DD svare på.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse