Annonse


Maskinen med 23 timer batteritid koster dette i Norge

Samsung avslørte en Snapdragon-laptop med 23 timer videoavspillingstid under Note 10-pressekonferansen.

Utrolig batterilevetid

Batterilevetiden oppnår de ved å bruke en Qualcomm Snapdragon 8cx-brikke, og nå vet vi også prisen på maskinen i Norge: 11 490 kroner.

Book S lanseres i Norden i fjerde kvartal, og har følgende spesifikasjoner:

  • 13.3’’ FHD TFT (16:9)Touch: 10-point multi-touch skjerm
  • 305.2 x 203.2 x 6.2-11.8 mm, 0.96 kg
  • Qualcomm Snapdragon 8cx Compute Platform – 7nm 64-bit Octa-core prosessor (Max. 2.84 GHz + 1.8GHz)
  • 8GB RAM (LPDDR4X), 256/512GB+ MicroSD slot (opp til 1TB)
  • 720p HD kamera
  • 42Wh – Videoavspilling: Opp til 23 timer
  • LTE Cat.18Nano SIM
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO
  • Fingeravtrykk-sensor, hall sensor, lys-sensor

Samsungs pressemelding

Samsungpresenterer Galaxy Book S, en ny laptop med mobil kjerne som er skapt for brukere med høye krav til ytelse og samtidig vil ha noe som er mer fleksibel enn en tradisjonell bærbar datamaskin. Galaxy Book S drar nytte av mobiliteten og tilgjengeligheten til en smarttelefon og ytelsen, kraften og produktiviteten til en PC. Den er utviklet i samarbeid med ledende teknologiselskap og kombinerer Samsungs ledende posisjon innen mobile enheter med førsteklasses software fra Microsoft, samt markedsledende mobil ytelse fra Qualcomm. Galaxy Book S har et premium design og er utrustet med 4G-tilkobling, instant on-funksjonalitet med Windows 10 og det nye ARM-baserte chippenfra Qualcomm® Snapdragon™8cx.

– Vi er veldig glade for å kunne introdusere en laptop i Norden som komplementerervårt eksisterendeproduktutvalg. Med denne dekker vi kundenes behov for både arbeid og underholdning, og alt imellom. Galaxy Book S kombinerer den beste mobile funksjonaliteten fra Samsung med Microsofts ledende produktivitetsløsninger og Qualcomm Technologies ytelse for å tilby en enhet med mobil produktivitet i toppklasse, sier Daniel Kvalheim,Technical Account Manager i Samsung Norge.

Annonse
Oppdag en smidig enhet som er med deg hele tiden – Always On, Always Connected

Galaxy Book S er laget for å forandre hvordan og hvor man benytter seg av en PC – gjennom å alltid være påkoblet, tilkoblet og tilgjengelig. Med kjapp 4G, via et fysisk SIM kort eller E-SIM, er du koblet opp til skyen og får rask tilgang til applikasjoner og innhold uten å være avhengig av WiFi. Skjermen på Galaxy Book S lyser opp ved første touch, og gir deg direkte adgang. Galaxy Book S bruker USB-C, som betyr at du kan lade den med samme lader som for eksempel Galaxy Note10.

Designet for å vare og prestere

Galaxy Book S er designet for å skape en kraftig brukeropplevelse, samtidig som den er veldig lett (0,96 kg) og har et slitesterkt ytre. Galaxy Book S har et skall i anodisert aluminium som gjør den ekstra slitesterk og en 13.3 tommer touch-skjerm – Som gjør at brukeren kan scrolle, zoome og styre enheten mer intuitivt.

Opplev en ny dimensjon av ytelse

Galaxy Book S er skapt for deg som vil ha en integrert mobil opplevelse mellom dine Galaxy-produkter. Galaxy Book S byr på kompromissløs ytelse takket være Snapdragon 8cx fra Qualcomm Technologies, som er verdens første 7-nanomentersprosessor med PC-software. Den er også laget slik at enheten ikke har behov for en vifte, uansett hvor hardt den jobber.

– Snapdragon 8cx chippenbaner vei for nye muligheter til å være Always On og Always Connected, som gjør at du enkelt kan jobbe, multitaske og spille uansett hvor du befinner deg. Vi nektet å gå på akkord med ytelse for batteritiden sin skyld – vi har derfor lykkes å kombinere disse og skape en enhet som tilbyr databehandling i toppklasse kombinert med mobiliteten til en smarttelefon. Med Galaxy Book S kan du la laderen være igjen hjemme takket være et batteri som gjør at du kan spille av video i opp til 23 timer på én lading[1]. For å sikre at enheten ikke sløser unødvendig med batteri, tilpasser Galaxy Book S seg til det du gjør for å spare batteri og lar deg produsere, streame, spille eller jobbe mer. Galaxy Book S har også 256GB internlagring og plass til 1TB minnekort slik at du ikke trenger å bekymre deg for lagringsplass, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager i Samsung Norge.

Galaxy Book S er utstyrt med lyd fra AKG som gir lydopplevelser i studiokvalitet, som raffineres og tilpasses med Dolby Atmos®skreddersydde lydmodus for filmer, musikk, spill og mer.

Med støtte fra bransjens beste tjenester

Takket være Windows 10 og Microsofts Your Phone-app]opprettes en forbindelse mellom Galaxy Book S og Galaxy Note10 slik at du enkelt kan se dine siste bilder, apper, notifikasjoner og svare på samtaler og meldinger uansett hvilken enhet du bruker. Galaxy Book S har dessuten lagring i skyen via Microsoft OneDrive som sikrer filene dine og gir deg enkel tilgang på alle dine enheter.

Galaxy Book S har tilkobling via 4G som gjør at du man kan unngå å koble til usikre offentlige nettverk og dermed beskytte sensitiv informasjon. Takket være Windows Hello kan brukeren logge inn på enheten med et fingeravtrykk, som gjør det ekstra enkelt å låse opp enheten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse