nvidia-shield-pent-bilde
Nvidia Shield står overfor en relativt stor oppgradering.

Annonse


Nvidia Shield: – Ikke bare én, men to modeller på vei

Om du er glad i Nvidia Shield og venter ivrig på en oppgradering så kan det hende du ikke bare har én på vei, men to nye. De siste månedene har det versert rykter om en ny modell som i hovedsak tar sikte på en oppgradering for enhetens prosessor, men nå finnes det bevis for en helt ny modell som er enda mer fokusert på strømming – uten TV-tuner og USB-port.

Deler Tegra-prosessor med nye Switch Lite

Opplysningene stammer fra koder i den ferskeste Shield Experience-oppdateringen (8.0), selve operativsystemet på Shield TV. Her vises det til filer som referer til en separat sif-modell med flere endringer, i tillegg til at filnavnet også dukker opp i TVSettings-applikasjonen, ifølge XDA Developers.

Enheten ser ut til å komme med den oppgraderte Tegra X1-prosessoren som for øvrig er den samme som brukes i Nintendo Switch Lite.

Nvidia Shield TV har siden lansering i 2015 vært den ledende Android-strømmeboksen der man får en formidabel Tegra X1-prosessor til bruk i 4K-oppløste videoer, HDR så vel som tilgang til spill enten disse lastes ned eller strømmes. I 2017 ble strømmeboksen smått oppgradert med fjerning av microSD-porten og en litt slankere formfaktor. Ytterligere to år, og det kan se ut til at Nvidia har sett behovet for å oppgradere innmaten og eventuelt tilby en ny kontroller.

Annonse
Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse