Bærbar aircondition
Sony planlegger å redde svette mennesker fra varmen ved hjelp av en bærbar aircondition.

Annonse


Bærbar aircondition skal redde deg fra svette somre

Sommeren er her, og med den kommer det høye temperaturer. Det er deilig å ikke bli pisket i fjeset av regn eller snøfokk, men det begynner kanskje å bli litt for mye av det gode når gradestokken viser over 35°C. Hadde det ikke vært deilig med en bærbar aircondition?

Kle den på deg

Å måtte bevege seg ute i slike temperaturer gjør en veldig utsatt for svette, og jobber man i et selskap med streng dresskode vil man muligens måtte dra med seg et ekstra skift på jobb. Dette problemet har Sony tenkt å løse med en aircondition som man kler på seg.

Sony har kalt apparatet for Reon Pocket, og det ligger for tiden ute på Sonys egen crowdfundingnettside – der prosjektet for øvrig allerede er ferdigfinansiert. Prisen er satt til i overkant av 1 000,- kroner.

Trenger en spesialdesignet t-skjorte

Apparatet festes i en lomme bak på en spesialdesignet t-skjorte. Den funker imidlertid ikke bare om sommeren, den kan nemlig også holde deg varm om vinteren.

Annonse
Reon Pocket benytter seg av peltiereffekten for å absorbere eller avgi varme. Man kontrollerer apparatet ved å bruke en app, men det foreligger planer om en automatisk modus før lansering.

Reduserer temperaturen med opptil 13°C.

Ifølge Sony skal apparatet kunne ta ned temperaturen med 13°C. Sony påstår videre at apparatet kan bringe temperaturen opp 8°C om det er varme bæreren trenger. Videre skriver Sony at apparatet lades med USB-C, og at man vil kunne få ut 24 timer bruk på en lading.

Kunne du tenkt deg en slik bærbar aircondition – og tror du det funker? Skriv i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse