google-pixel-4-xl
Google har blitt holdt tilbake av maskinvare hittil, men det kan endre seg med Pixel 4.

Annonse


Lekket Pixel 4-bilde viser helt ny kamerasensor

Pixel 3-telefonene var i sin tid kanskje mest utsatt for lekkasjer, noe som skyldtes at en hel produksjonslinje med enheter kom på avveie og til slutt havnet på det svarte markedet. Med Pixel 4 og 4 XL har Google vært mer heldige, men det betyr på ingen måte at selskapet er helt fritt for lekkasjer.

Flott kamera til tross for begrensninger i maskinvare

Et interessant aspekt til Googles Pixel-telefoner har hittil vært at kameraet har vært deres største styrke til tross for at det finnes noen åpenbare begrensninger med hensyn til maskinvare. Pixel-telefonenes evne til å ta bra bilder har stort sett blitt tilegnet selskapets svært gode algoritmer for å separere elementer i bildets for- og bakgrunn.

Tillegget av en helt ny kamerasensor i kommende Pixel 4 og XL-utgaven av den samme telefonen kan derfor tyde på at Google ikke lenger lar seg begrense av maskinvare når den nye mobilen lanseres. Opplysningene baseres på bilder man har av mobilen ute i det fri – det ene fra forrige måned mens det andre er fra i går:

Kommer med teleobjektiv

De to bildene viser ganske klart et todelt kameraoppsett til tross for at man hindres innsyn på grunn av deksler, men dette er altså til forskjell fra simple kameraoppsettet på Pixel 3 og 3 XL.

Annonse
Ifølge informasjonen som nå går rundt er hovedkameraet forventet å være på 64 megapiksler, mens den nye sensoren er av typen teleobjektiv som gjør optisk zoom mulig. Dette objektivet er ventet å ha en oppløsning på 13 megapiksler.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse