samsung-galaxy-note-10

Annonse


Galaxy Note 10 kan koste mye mer enn forgjengeren, ifølge lekkasje

De fleste har nok tatt seg til rette med at smarttelefoner koster mer for hver gang en ny generasjon ankommer markedet, men om du håpet på at Galaxy Note 10 prismessig er et lite hopp fra Note 9 så kan det hende du burde revurdere kjøpsplanene dine.

Drastisk prishopp

En av modellene vil nemlig ifølge WinFuture koste rundt 1125 dollar, sammenlignet med lanseringsprisen til Note 9 som lå på 719 dollar. Økningen tilsvarer nesten 3500 kroner og sikrer deg i det minste større lagringsplass enn normalt, da utgaven til 1125 kommer med 256GB lagring.

Prisene har WinFuture hentet fra ulike distributører.

Om du skal ha Pro-utgaven må du bla opp mer: 1300 dollar sikrer deg en Samsung Galaxy Note 10 Pro med uvisshet rundt lagringskapasiteten på denne. Det er en stor økning fra forgjengeren, men samtidig ikke all verdens sammenlignet med Galaxy S10-modellene som ble lansert tidligere i år. Disse har fått tid til å gå ned noe i pris, men ved lansering så startet den billigste i rekken på hele 899 dollar.

Annonse
Støtter lading opptil 45W

Mye må til for å rettferdiggjøre et slikt hopp i prisen. Blant annet vet man at en ToF-sensor vil være til stede sammen med kamera i skjermen for å la rammene gå uhindret, men velkjente Ice Universe på Twitter skal ha det til at de har fått på plass støtte for skikkelige ladeegenskaper:

Ifølge Twitter-brukeren så støtter toppmodellen av Galaxy Note 10 (omtalt av enkelte som Pro, andre kaller den Plus – vi får vente til Samsung avslører navnet selv) hurtiglading opptil 45W med kabel og 20W trådløst. Til sammenligning var det imponerende da Samsung kunne melde hurtiglading opptil 25W på Samsung Galaxy S10 tidligere i år.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse