microsoft-annonse-reklame
Microsoft har ingenting i mot å foreslå deg reklamer de mener er relatert til applikasjonene du bruker.

Annonse


Microsoft med snikreklame i Android

Reklamer kan være ordentlige plagsomme i mange situasjoner – et av disse er når reklame du ikke har bedt om dukker opp på enhetene dine. Microsoft driver ifølge flere medier med dette på Android-enheter, der man får opp potensielle applikasjoner man kan laste ned når man prøver å dele en fil.

Får forslag om relaterte applikasjoner

I dette tilfellet dukker reklamene opp når man laster ned en Microsoft Office-applikasjon. Et eksempel er når man installerer en slik Office-app og foresøker å åpne en PPTX-fil, der det kommer forslag om å installere PowerPoint.

Et annet eksempel er når man laster ned Your Phone Companion med en påfølgende konsekvens at man blir foreslått i en reklame om å laste ned OneDrive når man deler bilder.

Slik kan reklamen se ut når du deler et bilde med Your Phone Companion. (Ill.: The Verge)

Og OneDrive-reklamen er der enten du vil eller ikke – det er ikke mulig å fjerne den i skrivende stund. En kan argumentere for at det kan være rimelig av Microsoft å anta at brukeren er interessert i Excel eller PowerPoint etter å ha gått til anskaffelse av Word, men reklame for OneDrive til de som bruker Your Phone Companion kan være noe i det drøyeste laget.

Annonse


Har du møtt på noen slike annonser?

Kilde:
Neowin

Annonse