Fremdeles usynlige spillere i Battlefield V
Battlefield V har blitt en skuffelse for fansen grunnet utallige bugs siden lansering.

Annonse


Fremdeles usynlige spillere i Battlefield V

Battlefield V har vært plaget av problemer helt siden lanseringen i fjor høst. Det er fremdeles flere betydelige bugs i spillet som DICE har fått mye kritikk for ikke å ha rettet, og mange fans har istedet gått tilbake til tidligere titler som Battlefield 1 og Battlefield 4.

DICE slapp ut enda en ny oppdaterings-patch nylig. Denne var ment å rette flere feil, men introduserte samtidig noen nye, og kanskje mer betydelige problemer.

Våpen som svever i luften

Det siste er at spillere nå av og til blir helt eller delvis usynlige inne i spillet. Flere har rapportert om å se ”svevende våpen” – det vil si, de kan se fiendens våpen, men ikke soldaten som holder det.

Man kan tydelig se problemet i videoer som denne:

Annonse


Flere årsaker oppgitt

EA DICE har kommet med oppdateringer om at de jobber å finne ut av hvorfor feilen fortsatt dukker opp – selv etter en ”hotfix”. Først fortalte de på Reddit at problemet var relatert til bugs i character customization-delen av spillet. Men de gikk senere tilbake på dette – og sa det nok var en helt tilfeldig bug. I den seneste uttalelsen sa DICE:

”Vi har notert oss at Xbox One fiksen fra Update 4.0.1 (Ch 4 Update #1.1 Hotfix) ikke forbedret situasjonen, og vi forsøker å spore alle videre problemer med tanke på krasj og ustabilitet. Vårt team prioriterer samtidig feilen med de usynlige soldatene siden dette påvirker spillbarheten kraftig (det er selvsagt ikke rettferdig hvis din fiende er usynlig mens du ikke er det), og i tillegg andre viktige bugs som påvirker spillet. Vi har mer informasjon å dele neste uke i This Week in Battlefield V”

Fansen tilbake til Battlefield 1

Mange mener at DICE slapp ut Battlefield V ett år for tidlig som et nærmest uferdig hastverksarbeid, siden de vanligvis bruker minst tre år mellom hvert spill i serien. Battlefield V var unntaket, med bare to år etter at Battlefield 1 kom ut. Flere oppdateringer og patcher har enda ikke greid å drive inn flere spillere tilbake.

Kilde:
ComicBook

Annonse


Annonse


Annonse