steam_grand_prix
Du kan skaffe en del gratisspill om du spiller kortene dine riktig under Grand Prix-arrangementet.

Annonse


Valve ber om unnskyldning etter klagestorm

Sommersalget ble satt i gang for et par dager siden og innebærer haugevis av sterkt rabatterte spill, men denne gangen også en mini-konkurranse der man kan vinne spill ved å utføre oppdrag blant annet. Ulikt tidligere konkurranser som har blitt avholdt i forbindelse med sommersalget så har mange stusset over hvor vanskelig det er å forstå spillet denne gangen, og reglene som brukes.

Ber om unnskyldning

Nå har Valve kommet med en beklagelse sammen med en rekke strakstiltak for å gjøre konkurransen mer brukervennlig og lettere å forstå, i tillegg til at de har implementert noen mekanismer for å gjøre det morsommere å spille.

I innlegget skriver de at de designet noe som ble litt for avansert med en hel rekke unødvendige tall og regler som de ettertid skjønner at burde vært enklere.

– Vi ønsker å be om unnskyldning for forvirringen vi forårsaket, og for de ødelagte mekanismene som har ført til et dårlig balansert arrangement, fortsetter Valve.

For å kompensere de to dagene som på sett og vis har gått tapt så gir Valve bort 1000 poeng til ale som har hatt aktivitet den første dagen, og ytterligere 1000 poeng til de som har vært aktive på dag to.

Annonse
Har du deltatt i Gran Prix under årets Steam Summer Sale?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse