call-of-duty-modern-warfare
Vi gleder oss til årets Call of Duty som blant annet byr på bedre grafikk, ray tracing og kryssplattform.

Annonse


Slik skal nye Call of Duty få mye bedre grafikk enn tidligere

Det er ingen hemmelighet at Infinity Ward forsøker å differensiere det kommende Call of Duty-spillet fra forgjengerne. Fra før har vi fått et inntrykk av at historiedelen i spillet kommer til å være en mye mer realistisk gjengivelse av krig enn spillene tidligere har prestert, men nå kommer også opplysninger rundt hvordan grafikken skal bli langt mer detaljert enn tidligere.

Ny spillmotor

I korte trekk dreier det seg om at Infinity Ward lener seg på en helt ny spillmotor for Call of Duty: Modern Warfare.

På spillets offisielle side ble det i går publisert et innlegg der de tekniske endringene gjøres rede for. Blant forbedringene er en nyvinning i at den såkalte geometriske output-en blir langt større og mer effektiv. Michal Drobot i selskapet forteller at de tidligere ikke har hatt mulighet til å implementere i nærheten i like mye geometri.

Det nye systemet tillater ifølge Drobot en økning på fem ganger mer geometri per bilde enn man er vant med på konsoller. Mens det hittil har vært normalt med rundt tre millioner såkalte “polygoner” per bilde så presterer de nå rundt 16-17 millioner der grensen er satt, selv om de har nådd mengder opptil 24 millioner.

Annonse
Ray tracing og kryssplattform

Drobot legger til at de har implementert utstrakt bruk av volumetrisk belysning i en setting der alt rundt deg er fylt med noe, enten det er støv, skitt, bensin eller noe annet – ting som kan endre sikten og som gjør endringer til belysningen. I tur kan slike effekter brukes for å skape en bedre spillopplevelse, mener Drobot.

Call of Duty: Modern Warfare slipper den 25. oktober for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet kommer med støtte for DirectX Raytracing i sanntid og adaptiv shading-teknologi for PC. Om du ikke har fått det med deg så blir det dessuten mulig med spilling på tvers av plattformer, les mer her.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse