Samsung 5G
Samsung kommer trolig til å introdusere minst to 5G-modeller til i år.

Annonse


Samsung-lekkasje avslører 5G-nyhet

Samsung har allerede en 5G-telefon, nemlig Galaxy S10 5G, men dette er en dyr flaggskiptelefon.

To A90-varianter

Ifølge ryktene kommer Samsung snart til å lansere en rimeligere telefon med 5G-funksjonalitet. Telefonen det er snakk om heter A90, og er hittil ikke annonsert av Samsung.

Det er @OnLeaks og @IceUniverse som hevder å kjenne til Samsungs planer. Begge hevder at selskapet foreløpig jobber med to varianter av telefonen, en med modellnummer SM-A905 og en med SM-A908.

Annonse
Hevder den får 45W hurtiglading

Begge varianter kommer angivelig med et 6.7″-panel med en innebygd fingersensor. Ifølge OnLeaks kjøres den av en Snapdragon 855-brikke. SM-A908 er kanskje den mest interessante modellen, for OnLeaks mener å vite at denne har 5G-funksjonalitet.

I så fall blir det den første 5G-telefonen i A-serien. Ifølge Ice Universe blir også A90 5G Samsungs første telefon som støtter 45W hurtiglading. I dag er det Galaxy S10 5G og A70-telefonene som lader raskest, med 25W-teknologi.

A90 5G får visstnok tre kamerasensorer på baksiden – disse vil være på henholdsvis 48MP, 8MP og 5MP. 4G-varianten får derimot 48MP + 12MP + 5MP-kamera.

I tillegg til en 5G-telefon i A-serien planlegger Samsung også å lansere en 5G-variant av kommende Galaxy Note 10. Den ventes i august i år.

Kilde:
Ice Universe / OnLeaks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse