Microsoft har sendt ut 20H1-versjoner - byr på skjulte forbedringer
Versjon 18912 byr på noen skjulte endringer.

Annonse


Microsoft har sendt ut 20H1-versjoner – byr på skjulte forbedringer

Microsoft har testet ut neste års 20H1-oppdatering i en god stund nå ved hjelp av Insider-brukere i Fast Ring, men mye av utviklingen kan sies å ha stagnert. I natt la de ut versjon 18912 der de selv ramset opp kun noen få forbedringer, men de som har testet Windows-versjonen kan fortelle om et par forbedringer som ikke ble nevnt.

Kalenderfunksjon

Det var først Twitter-brukeren Albacore som oppdaget en rekke små endringer i den nye versjonen, blant annet en nyintrodusert funksjon som tillater å lage kalenderarrangementer direkte fra kalender-utdraget fra oppgavelinjen i Windows, slik at det ikke lenger er behov for å dra ut hele kalenderen for å sette inn et arrangement eller en avtale.

Ikke lenger prosentfordeling

Albacore la også merke til en endring i innstillingene spesifikt under kategorien for oppdateringer. For øyeblikket kan brukere sette en maks prosentandel for mye båndbredde som kan benyttes til å laste ned oppdateringer i bak- og forgrunn, men i den nye versjonen så settes det maksimale antallet i absolutte Mbps-verdier slik at verdien er den samme uavhengig av den totale båndbredden.

Annonse


Det er uvisst hvorfor Microsoft ikke noterte disse endringene i oversikten, men det spekuleres i hvorvidt det er for å sjekke responsen blant brukere.

Kilde:
Neowin

Annonse