Fjerner funksjon fra Fortnite - de flinkeste spillerne fikk et overtak
Fortnite har fremdeles en svært stor og aktivt spillerbase.

Annonse


Fjerner funksjon fra Fortnite – de flinkeste spillerne fikk et overtak

Det er ingen enkel oppgave å holde flere millioner spillere fornøyde samtidig, og særlig ikke når det er spillerbasen til Fortnite det er snakk om. “Siphon”-funksjonen som ga spillerne mer liv og skjold ved å drepe motspillere er nå fjernet fra alle modusene unntatt Arena etter at mange har gitt inntrykk for at funksjonen er urettferdig.

Frustrerer de aller fleste

Funksjonen skal visstnok ha blitt implementert til å begynne med for å oppfordre til aggressivt spill i “Pop-Up”-turneringene, men Epic Games forteller at dårligste 90 prosent spillerne lar seg frustrere av funksjonen, og at det fører til mindre spilletid.

Dette kommer i uttrykk fra en oppdatering der selskapet beskriver hvordan de legger opp til kompetitivt spill i Fortnite.

Implementerer ikke variasjon i innsynsvinkel

Blant andre ting som nevnes er argumenter mot implementering av en “field of view”-slider der man selv kan bestemme bredden på innsynsvinkel, noe de til slutt bestemte seg for å ikke inkludere ettersom det kunne gitt noen en urettferdig fordel. De har dessuten fikset en rekke småfeil som plaget de aller beste spillerne i noen tilfeller.

Annonse


Spiller du fortsatt Fortnite?

Kilde:
Engadget

Annonse