Note 10 blir kanskje seende slik ut.
Note 10 blir kanskje seende slik ut.

Annonse


Galaxy Note 10 kommer i en mindre variant med færre kameraer

I disse dager verserer rykter om at Samsung skal lansere Galaxy Note 10 i en mindre versjon der Samsung har inngått noen kompromisser for å få det til å fungere. Den gjeldende modellen kommer blant annet til å bli utstyrt med færre kameraer enn den dyrere og større premium-utgaven av Note 10.

Som Galaxy S10 Plus

Nettstedet The Bell melder ifølge Wccftech at den lille utgaven vil ha tre kameraer på baksiden, på samme måte som Galaxy S10 Plus. Oppstillingen kommer som forgjengeren til å være horisontal, og for å gi telefonen et fortrinn over Galaxy S10 Plus så regner man med at de kommer til å gi den noen særpreg i sensorene for å gjøre kameraegenskapene enda bedre enn de er.

Vanlig Note 10, som i dette tilfellet blir premium-varianten, vil komme med fire kameraer bak – hvis ryktene stemmer. Den fjerde sensoren utgjør en såkalt “Time-of-Flight“-sensor som vil gjøre portrettbilder bedre, i tillegg til å hjelpe med AR-egenskaper.

Mindre batteri

Naturligvis betyr den mer kompakte størrelsen også mindre størrelse på batteriet, men det spørs om ikke batteriet er tilstrekkelig til å begynne med – vi gleder oss i hvert fall til å finne ut av det når telefonen lanseres i løpet av året.

Annonse
Hvilken utgave skal du gå for – den klassiske eller den mer budsjettvennlige Note 10?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse