Wolfenstein: Young Blood lanseres 26. juli
Spillet lanseres 26. juli til PC, Xbox, PS og Switch.

Annonse


Wolfenstein: Young Blood lanseres 26. juli

Det nye spillet i Wolfenstein-serien, YoungBlood fra MachineGames og Arkane Studios, lanseres i juli.

Mer Wolf3d.exe i juli

26. juli er datoen spillet lanseres på Steam og Bethesdas egen spillplattform.

I motsetning til de andre spillene i omstarten av serien, er dette spillet tuftet på co-op der man spiller tvilling-døtrene til B.J. Blazkowicz, Jess og Soph. Oppdraget? Finn din far som er forsvinnet i Nazi-okkopuerte Paris.

Spillet er satt i Nazi-okkuperte Paris i 80-tallet.
Spillet er satt i Nazi-okkuperte Paris i 80-tallet. (Ill.: Bethesda)

80-tallet er trendy

Spillet er satt 19 år etter Wolfenstein II: The New Colossus, så denne gang er det 80-talls-setting som så ofte i spill for tiden (vi strømmer fra Sverige på 80-tallet i kveld 20:00 – hvilken tittel tror du vi sikter til?).

Annonse
Spillet kommer til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch.

En liten vri: om man handler Deluxe Edition-utgaven får man med Buddy Pass som gjør at man kan invitere en kompis som kan spille hele spillet med deg gratis, men ønsker han eller hun å fortsette alene, må vedkommende handle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse