Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Cyberpunk 2077 er nok fremdeles et stykke unna, men spillet skal ikke la seg påvirke av nye trender innen gaming. (Ill.: CD Projekt Red)

«Cyberpunk 2077» kan lanseres på nestegenerasjon spillkonsoller

Spill: Og deres neste spill skal overgå alle forventninger.

For øyeblikket sitter ansatte hos CD Projekt Red med «Cyberpunk 2077» under utvikling for PC, Playstation 4 og Xbox One. Nå bekreftes det at det er en mulighet for å også hente spillet til neste generasjon med spillkonsoller.

Vil ikke påvirkes av trender

Det var under gårsdagens rapportering av økonomiske resultater for regnskapsåret 2018 at Adam Kicinski i CD Projekt Red ga deres kommende storspill masse oppmerksomhet, der det underliggende budskapet var at utviklingen er på en plass der nye trender i gamingverden ikke vil påvirke spillet i noe særlig grad.

Kicinski gikk dessuten inn på muligheten for å gjøre Cyberpunk 2077 tilgjengelig på tvers av både dagens generasjon med spillkonsoller og den neste generasjonen som vi forventer å se om ikke altfor mange år. Ifølge han utnytter CD Projekt Red gjerne muligheten dersom den oppstår.

Jobber med nytt spill

I andre nyheter relatert til CD Projekt Red så kom det under presentasjonen frem at selskapet allerede jobber på et helt nytt spill som ifølge Kicinski kommer til å forbigå alle spilleres forventninger. Den eneste detaljen som kommer frem er at utviklerteamet som jobber på det nye spillet er betraktelig mindre i størrelse enn teamet som har jobbet med Cyberpunk 2077. CD Projekt Red forteller likevel at de tar sikte på å gi spillet en kvalitetsfølelse utenom det vanlige.

Ser du frem til å spille Cyberpunk 2077?

Kilde:
Wccftech

Stikkord: cyberpunk, cyberpunk 2077, gaming, pc, playstation, Spill, xbox one