Cyberpunk 2077 er nok fremdeles et stykke unna, men spillet skal ikke la seg påvirke av nye trender innen gaming.
Cyberpunk 2077 er nok fremdeles et stykke unna, men spillet skal ikke la seg påvirke av nye trender innen gaming.

Annonse


“Cyberpunk 2077” kan lanseres på nestegenerasjon spillkonsoller

For øyeblikket sitter ansatte hos CD Projekt Red med “Cyberpunk 2077” under utvikling for PC, Playstation 4 og Xbox One. Nå bekreftes det at det er en mulighet for å også hente spillet til neste generasjon med spillkonsoller.

Vil ikke påvirkes av trender

Det var under gårsdagens rapportering av økonomiske resultater for regnskapsåret 2018 at Adam Kicinski i CD Projekt Red ga deres kommende storspill masse oppmerksomhet, der det underliggende budskapet var at utviklingen er på en plass der nye trender i gamingverden ikke vil påvirke spillet i noe særlig grad.

Kicinski gikk dessuten inn på muligheten for å gjøre Cyberpunk 2077 tilgjengelig på tvers av både dagens generasjon med spillkonsoller og den neste generasjonen som vi forventer å se om ikke altfor mange år. Ifølge han utnytter CD Projekt Red gjerne muligheten dersom den oppstår.

Jobber med nytt spill

I andre nyheter relatert til CD Projekt Red så kom det under presentasjonen frem at selskapet allerede jobber på et helt nytt spill som ifølge Kicinski kommer til å forbigå alle spilleres forventninger. Den eneste detaljen som kommer frem er at utviklerteamet som jobber på det nye spillet er betraktelig mindre i størrelse enn teamet som har jobbet med Cyberpunk 2077. CD Projekt Red forteller likevel at de tar sikte på å gi spillet en kvalitetsfølelse utenom det vanlige.

Annonse
Ser du frem til å spille Cyberpunk 2077?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse