Vi kan nesten ikke vente med å få prøve dette spillet i VR.

Annonse


Kan dette revolusjonere No Man’s Sky? VR-støtte er på vei

Nylig annonserte Hello Games oppdateringen No Man’s Sky: Beyond. Dette er ifølge selskapet den mest radikale og største oppdateringen til spillet så langt, og vil blant annet bringe nye funksjoner til multiplayer-delen.

Steam VR og PlayStation VR

Hello Games fikk enorm kritikk da spillet ble lansert – mye av kritikken gikk ut på at spillet ikke på langt nær leverte det skaperne lovte på forhånd.

I ettertid har det kommet mange oppdateringer og spillet har skaffet seg en solid brukermasse. Likevel ser det fortsatt ut til at dette er et spill folk har et elsk/hat-forhold til.

Nå kommer imidlertid en ny interessant opplysning om spillet. Hello Games har annonsert at virtuell virkelighet er på vei til No Man’s Sky. Funksjonaliteten blir tilgjengelig med Beyond-oppdateringen, og vil fungere med Steam VR og PlayStation VR (ikke Xbox One).

Annonse
Hello Games skriver i et blogginnlegg:

«Som skaperne av No Man’s Sky er vi forelsket i alt som har med sci-fi å gjøre. Virtuell virkelighet føles som at science fiction har blitt virkelighet, og det har alltid virket perfekt for vårt futuristiske spill. Det er fullstendig unikt å lande i en verden ingen har sett før, og virkelig føle at du er der. Teamet har jobbet hardt for å gjøre dette til en ekte VR-opplevelse, ikke bare en portet versjon».

Gratis

Ifølge selskapet er ikke dette snakk om en egen VR-modus, men istedet skal hele spillet kunne nytes i VR, også med andre spillere som ikke spiller i VR. Hello Games lover også at dette er en gratis funksjonalitet som kommer med Beyond.

Beyond-oppdateringen, med VR-støtte, kommer en gang iløpet av sommeren i år.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse