Kan dette revolusjonere No Man’s Sky? VR-støtte er på vei

Vi kan nesten ikke vente med å få prøve dette spillet i VR.

Nylig annonserte Hello Games oppdateringen No Man’s Sky: Beyond. Dette er ifølge selskapet den mest radikale og største oppdateringen til spillet så langt, og vil blant annet bringe nye funksjoner til multiplayer-delen.

Steam VR og PlayStation VR

Hello Games fikk enorm kritikk da spillet ble lansert – mye av kritikken gikk ut på at spillet ikke på langt nær leverte det skaperne lovte på forhånd.

I ettertid har det kommet mange oppdateringer og spillet har skaffet seg en solid brukermasse. Likevel ser det fortsatt ut til at dette er et spill folk har et elsk/hat-forhold til.

Annonse

Nå kommer imidlertid en ny interessant opplysning om spillet. Hello Games har annonsert at virtuell virkelighet er på vei til No Man’s Sky. Funksjonaliteten blir tilgjengelig med Beyond-oppdateringen, og vil fungere med Steam VR og PlayStation VR (ikke Xbox One).

Hello Games skriver i et blogginnlegg:

«Som skaperne av No Man’s Sky er vi forelsket i alt som har med sci-fi å gjøre. Virtuell virkelighet føles som at science fiction har blitt virkelighet, og det har alltid virket perfekt for vårt futuristiske spill. Det er fullstendig unikt å lande i en verden ingen har sett før, og virkelig føle at du er der. Teamet har jobbet hardt for å gjøre dette til en ekte VR-opplevelse, ikke bare en portet versjon».

Gratis

Ifølge selskapet er ikke dette snakk om en egen VR-modus, men istedet skal hele spillet kunne nytes i VR, også med andre spillere som ikke spiller i VR. Hello Games lover også at dette er en gratis funksjonalitet som kommer med Beyond.

Beyond-oppdateringen, med VR-støtte, kommer en gang iløpet av sommeren i år.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse