Storspillet har ikke fastsatt dato for lansering, og vi frykter at vi må vente lengre enn vi trodde.
Storspillet har ikke fastsatt dato for lansering, og vi frykter at vi må vente lengre enn vi trodde.

Annonse


Denne Cyberpunk-videoen tyder på at vi må vente lengre enn vi trodde

Forrige uke fortalte CD Projekt at “Cyberpunk 2077” vil være på plass under årets E3-arrangement, uten at dette var en stor overraskelse ettersom de var på fjorårets arrangement. Og spekulasjonene om hvorvidt spillet lanseres i år eller neste år sparkes det nå nytt liv i, etter at utviklerne publiserte en video som viser hvordan CD Projekt har jobbet med spillet.

Masse arbeid gjenstår

Av videoen går det frem at utviklerne fremdeles har en del arbeid foran seg før spillet er ferdig utviklet, og fremfor alt håper vi at vi ikke må belage oss på å vente til 2021 før spillet lanseres.

Alternativ tidslinje

I videoen dekkes en rekke temaer, eksempelvis hvorfor CD Projekt gikk for førsteperson til slutt og hvorfor de plutselig ble veldig stille i noen år etter den første sniktitten på spillet. Interessant nok forteller de også at spillet ikke bare settes 60 år foran RPG-spillet som var inspirasjonen til Cyberpunk 2077, men at det også er snakk om en parallell tidslinje involvert slik at man har større frihet med spillet.

Annonse
Uansett, avslutningsvis dukker det opp en beskjed om at arbeidet med Cyberpunk 2077 er langt i fra å være ferdig, og at det vil lanseres “når det er klart”.

Når tror du CD Projekt lanserer “Cyberpunk 2077”?

Kilde:
PC Gamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse