Samsung jobber ifølge Bloombergs kilder med to nye foldbare enheter.

Annonse


Er dette beviset på at Samsung mener alvor med Galaxy Fold?

Samsung har ikke rukket å lansere sin foldbare smarttelefon Galaxy Fold helt enda, men allerede skal de være godt i gang med utviklingen av ytterligere to foldbare telefoner som skal hjelpe selskapet med å tidlig få fotfeste i markedet for foldbare mobiler.

To forskjellige

Bloomberg siterer nemlig kilder på at det sørkoreanske selskapet er i arbeidet med én mobil som foldes ut vertikalt, mens den andre foldes ut mer som Huaweis Mate X.

Telefonen som åpnes vertikalt er ifølge kildene ment å annonseres enten sent i år eller tidlig i 2020, og dagens prototype har en skjerm på utsiden slik vi kjenner det igjen fra Galaxy Fold – men avhengig av hvordan folk tar i mot denne ekstraskjermen på den første foldbare telefonen så kan Samsung velge å droppe en slik på den nye mobilen.

Den andre derimot som har flere likhetstrekk med Mate X skal visstnok være betraktelig slankere ettersom den ikke er utstyrt med en ekstraskjerm til å begynne med.

Annonse
Usikker fremtid

Ingen vet hvordan det ideelle designet er, ifølge IDC-topp Bryan Ma, som mener at de store produsentene nå bruker tiden sin til å eksperimentere med ulike design – nesten med garanti om at flere av de vil mislykkes men at man i det minste får en lærepenge på veien til den mest optimale foldbare telefonen.

En talsperson for Samsung ønsket ikke å kommentere hvorvidt selskapet har planer om nye foldbare telefoner.

Det er fremdeles for tidlig å anslå et noenlunde presist tall på etterspørselen etter smarttelefoner med bøyelige skjermer, men man har merket at flere av de store selskapene er ivrige på å hoppe ut i det og muligens oppnå et forsprang på Apple. Både Samsung og Huawei har avslørt sine satsinger i tillegg til at vi har sett en video som mer eller mindre avslører Xiaomi sin kommende enhet, mens det har vært ganske stille fra iPhone-produsenten.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse