airpods-2854300_1920
Kan AirPods 2 kommer allerede i mars? Ja, mener spansk Apple-blogg.

Annonse


Rykte: AirPods 2 kommer 29. mars

ApplesAirPods 2 har fått så mange potensielle lanseringstidspunkt nå, at det nærmest føles litt meningsløst å fortsette spekulasjonene. Det spesielle er nemlig at datoene spriker noe voldsomt – enkelte hevder at de trådløse øreproppene kommer iløpet av mars/april, mens andre melder at vi må vente til sent i høst.

Hevder de avdukes 25. mars

Nå er det den spanske bloggen Applesfera som rapporterer nok en ny dato: 29. mars.

Applesfera siterer kilder med kjennskap til Apples forsyningskjeder, og hevder i tillegg at Apple kommer til å avduke øreproppene under mediaarrangementet som finner sted 25. mars. Der ventes det at Apple vil lansere sin nyhetsapp, og kanskje introdusere en ny strømmetjeneste.

Lageret er tomt fra 28. mars

Du vil kunne kjøpe AirPods 2 i butikker fra 29. mars, hevder altså Applesfera. Nettstedet baserer i stor grad denne informasjonen basert på et skjermbilde som angivelig skal være tatt fra Apples logistikkprogramvare. Ifølge bildet kommer det frem at dagens AirPods-modeller ikke lenger vil være tilgjengelig på lager fra 28. mars. Nettstedet hevder at at AirPods 2 lanseres dagen etter, 29. mars.

Annonse


Applesfera har ingen kjent historikk med å avsløre Apple-nyheter, så det er umulig å få bekreftet noe av dette. Ryktet er imidlertid ikke så ulikt det vi hørte tidligere i februar. Da rapporterte det Taiwanske nettstedet Economic Daily News at Apple kommer til å lansere sine nye trådløse ørepropper en gang iløpet av våren.

 

Kilde:
Applesfera

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse