Det er ikke usannsynlig at Apple Music kommer til Google Home-produkter i tiden som kommer.

Annonse


Nå er Apple Music i Google Home

Apple Music kommer snart på Google Home-enheter, hvis vi skal tro et bilde som Mac Rumors har fått tak i.

Oppdatert, 19:30:

Google melder at Apple Music kun kan kontrolleres med Google Assistant på mobiler i skrivende stund, men nå er det altså offisielt at støtten er på plass, kun kort tid etter at Apple avslørte innebygget AirPlay 2-støtte i en rekke smart TV-er.

Apple Music på vei til Google Home?

Av bildet går det fram at Apple Music er ramset opp som et av valgene for å strømme musikk på Google Home, og man har funnet Apples musikkstrømmetjeneste inne i Google Home-applikasjonen på iOS og forsøkt å koble opp disse to, hittil uten hell:

Annonse


Sammenlignet med før er dette et stort fremskritt, ettersom Apple Music pleide å være listet opp separert i en kolonne for seg selv med den tilhørende teksten “kun tilgjengelig på iOS-enheter”. Det er derfor rimelig å anta at tjenesten snart kommer på Google sine smarthøyttalere slik det i desember ble tilgjengelig på Amazon Echo.

På tide å fokusere på tjenester

Det virker i hvert fall å være god timing for å satse mer på å tilby tjenester for Apple sin del. Å utvide Apple Music til å fungere på Google Home vil gjøre musikktjenesten mer tilgjengelig og derfor eksponere selskapet for høyere salgsinntekter, inntekter som for øvrig burde hjelpe selskapet med å gjøre opp for svakere iPhone-salg enn forventet.

Kunne du tenkt deg Apple Music-abonnement på Google Home?

Kilde:
MacRumors

Annonse