Nå varsler Google deg på sekundet om noen har passordet ditt
Chrome-utvidelsen er utrolig enkel og varsler nærmest i sanntid.

Annonse


Nå varsler Google deg på sekundet om noen har passordet ditt

Google har lansert “Password Checkup” til Chrome.

Last ned til Chrome

Utvidelsen til selskapets nettleser er veldig enkel: etter installasjon, trykk på ikonet oppe i høyre hjørnet i Chrome, og få på sekundet melding om du er trygge, eller om en eller flere av dine brukernavn- og passord-kombinasjoner er å finne i hacker-databaser.

Slik forklarer Google tjenesten

“Password Checkup” hjelper deg med å sikre kontoer som er påvirket av sikkerhetssvikt. Uansett hvor du logger på, hvis du angir et brukernavn og passord som ikke lenger er trygt fordi det har oppstått datainnbrudd som Google kjenner til, vil du motta et varsel og du bør snarest tilbakestille passordet ditt. Hvis du bruker det samme brukernavnet og passordet for andre kontoer, kan du også tilbakestille passordet ditt der.”

Passordskontroll ble bygget med personvernfokus. Det rapporteres aldri identifiserende informasjon om dine kontoer, passord eller enhet. Vi rapporterer kun anonym informasjon om antall oppslag som har usikker legitimasjon, om et varsel fører til en endring av passord og domenet som er involvert for å forbedre dekningen. Du kan lære mer om hvordan Passordskontroll fungerer på https://support.google.com/accounts?p=password-checkup.”

Annonse
Slik fungerer tjenesten

Slik fungerer det.
Slik fungerer det.

 

Kilde:
Bleeping Computer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse