Om du ønsker å være raskt ute med Samsung Galaxy S10 så kan det se ut som du får viljen din.
Om du ønsker å være raskt ute med Samsung Galaxy S10 så kan det se ut som du får viljen din.

Annonse


Du kan kanskje få Galaxy S10 fortere enn du tror

Skal vi tro ryktene så har ikke Samsung noen planer om å være treige med å få sine nye Galaxy-telefoner ut på markedet så fort de er avslørt. I tredje kvartal 2018 hadde den sørkoreanske mobilprodusenten 19 prosent av markedsandelen for smarttelefoner, noe de ønsker å forbedre når de avslører de nye Galaxy-modellene den 20. februar.

I butikkene fra 8. mars?

For å få til dette så skal Samsung ifølge flere kilder være klare til å sende telefonene ut til butikker allerede måneden som følger, tidlig i mars. Blant kildene er en anonym tipser som har fått informasjon fra en Samsung-representant som skal ha det til at Galaxy S10 lanserer i butikker fra og med 8. mars, i stedet for en måned etter annonsering som da ville vært omkring 20. mars.

Kilden bekrefter også at Samsung ikke skal døpe den billigste varianten “Lite” slik man tidligere har spekulert i, men at den kommer til å hete Galaxy S10E.

Viser Galaxy Fold

Samsung Galaxy S10 Plus blir utstyrt med tre kameraer bak og to i front, samt 6.44-tommers sylskarp skjerm. Alle de nye telefonene kommer med OneUI-grensesnittet og med 3.5mm-inngang. Et rykte som kan være interessant å få med seg er at den kommende 5G-varianten blir utstyrt med et 5000mAh-batteri sammenlignet med 4100mAh som blir å finne i den vanlige varianten.

Annonse
Man regner med at også den foldbare smarttelefonen vil vises fram i løpet av konferansen den 20. februar, men hvorvidt denne blir å finne i butikk samme dag som Galaxy S10-modellene er tvilsomt.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse