Metroid Prime 4-fans må regne med å vente en stund lenger på lanseringen av spillet.
Metroid Prime 4-fans må regne med å vente en stund lenger på lanseringen av spillet.

Annonse


Har du ventet i spenning på Metroid Prime 4 siden 2017?

Nintendo-tilhengere (og særlig de som er investert i Metroid Prime-serien) har nok lenge sett frem til å få tak i mer informasjon om spillet og kanskje en trailer eller to. De ivrigste har også sannsynligvis holdt et øye for neste Nintendo Direct for å få mer, men nå kan det se ut som man må belage seg på å vente ekstra lenge for å få tak i spillet.

Veldig lite informasjon

“Metroid Prime 4” ble annonsert under E3-arrangementet i 2017 da den utelukkende ble teaset i form av tittelen og en logo, hvorpå Nintendo siden den gang har vært svært tilbakeholdne med å gi ut noe som kan gjøre ventetiden lettere. I en YouTube-video har utviklingssjefen i Nintendo annonsert at spillet kommer til å ta enda lengre tid enn planlagt.

I videoen gir Shinya Takahashi uttrykk for at utviklingen med spillet ikke har rukket helt opp til standarder de har for utvikling av spill innad selskapet, og at det særlig ikke har vært en særlig bra utviklingsprosess for et en oppfølger til Metroid Prime-serien verdig.

Annonse
Skroter utviklingen hittil

Det er en god grunn til at tilhengere av spillserien bør belage seg på å vente noen år: Takahashi forklarer nemlig at de har støtt på utfordringer som ennå ikke er løst, og at utviklingsteamet har besluttet å revurdere strukturen på spillet og gjøre store endringer i forhold til det som i utgangspunktet var planen.

For videre utvikling ser det ut til at produsenten Kensuke Tanabe setter i gang et samarbeid med Retro Studios, det amerikanske selskapet som hadde en finger med i utviklingen av de første tre spillene. De involverte partene skroter nå alt som hittil har blitt realisert og planlagt for tiden fremover, for å starte helt på nytt. Det er naturligvis dårlige nyheter for Metroid Prime-fans, men også et tegn på at Metroid Prime 3 får en verdig oppfølger når den tid kommer.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse