Oppos elleville kamera leverer 10x optisk zoom

Oppo jobber angivelig med et oppsiktsvekkende kamera.

I fjor annonserte Oppo et smarttelefonkamera med 5x optisk zoom, og gruset dermed samtlige konkurrenter. Problemet var bare at teknologien aldri endte opp i et produkt.

Kanskje trengte selskapet bare litt mer tid for å la teknologien modnes? Ikke vet vi, men faktum er i hvert fall at det nå ryktes en ny Oppo-telefon, denne gang med hele 10x optisk zoom.

Kan avdukes denne uken

Det er det kinesiske nettstedet My Drivers som hevder dette. Selskapet skal ha et arrangement 16. januar, og invitasjonsteksten lyder noe sånn som «utsikten ganger ti, ser deg snart». Dette er oversatt fra kinesisk, så nøyaktigheten kan helt sikkert diskuteres.

Annonse

Lekkeren Ice Universe siterte også for noen uker siden en offisiell Oppo-person som hevdet at selskapet ville vise frem 10x optisk zoom-teknologi under CES, eller Mobile World Congress.  

Kameraet vil trolig bruke samme teknologi som Oppos 5x zoom-kamera. Denne teknologien benytter en periskop-linse med avansert bildestabilisering for å oppnå en zoom-effekt uten at bildet blir grumsete. 

16. januar får vi trolig vite mer.

 

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse