Annonse


Dette kan være det første bildet av iPad Mini 5

Ryktene skal ha det til at Apple planlegger å lansere en ny iPad Mini i nærmeste fremtid, noe som for øvrig er på høy tid.

Vi har foreløpig ikke sett noen faktiske bilder av enheten, men nå har det dukket opp et par interessante bilder på Twitter. Vi kan ikke garantere legitimiteten til disse bildene, og for alt vi vet er dette kun en prototyp.

Men en bruker som går under pseudonymet Mr. White har i hvert fall delt bilder av det som kan være en kommende iPad Mini – i så fall nummer fem i rekken.

Brukeren virker til å være lite imponert over endringene, og kaller den kun for «iPad 4s».

Annonse


Hevder iPad mini 5 lanseres neste år

Viser nye antennelinjer

Bildene viser en rosegull iPad Mini som ser bittelitt annerledes ut enn dagens modeller. Designendringene er langt i fra dramatiske, men antennelinjene ligner nå mer på eldre iPad Pro-modeller.

Enheten har fortatt en 3,5mm-inngang for hodetelefoner, og ser ut til å ha Touch ID.

Bortsett fra det er det lite nytt å finne. Sjansen er derfor stor for at maskinvaren har fått de største oppgraderingene.

Kan vi håpe på A12-prosessoren? Hva med bedre kamera, mer minne, og kanskje støtte for Apple Pencil?

Den ny «billige» iPad-en?

Det er ventet at en eventuell ny iPad Mini vil bli den ny budsjett-iPad-en til Apple. Samtidig ventes det at prisen på iPad Pro, i så fall vil oppjusteres.

Apple har blitt kritisert for hvordan de har behandlet iPad Mini-serien. Modellen har ikke fått noen skikkelige oppgraderinger siden den kom på markedet i 2015.

Kanskje kan det være i ferd med å endres.

Kilde:
9to5Mac

Annonse