Hytale kan minne veldig om Minecraft. Det er ikke tilfeldig.
Hytale kan minne veldig om Minecraft. Det er ikke tilfeldig.

Annonse


Kan dette spillet overgå Minecraft? «Hytale»-traileren tar av på nettet

Hypixel Network har i lang tid vært en av de mest populære Minecraft-serverne. Nå har skaperne bak serveren annonsert et frittstående blokkspill, som viderefører en rekke elementer fra Minecraft.

Spillet heter Hytale, og skal ha vært under utvikling siden 2015. I en pressemelding forklarer canadiske Hypixel Studios at Hytale er et spill bygget rundt tre pillarer: et eventyrmodus, flerspillerdel (minispill) og skapermodus.

Får hjelp av Riot Games

Eventyrmoduset inneholder en enspillerdel der både såkalte dungeons og bosser må bekjempes.

Skapermoduset er kanskje det mest interessante – her kan det se ut til at utviklerne har tatt Minecraft til til et nytt nivå. Her finnes det verktøy for å skape både ting, områder, karakterer og til og med cutscenes.

Annonse


– Vi har lagt ned tid, energi og ambisjoner i Hytale i mange år. Vi kan ikke vente med å dele det med alle sammen, sier Simon Collins-Laflamme, medgrunnlegger av Hypixel Studios, i en pressemelding.

Riot Games, som står bak League of Legends, har en stor rolle bak kulissene. De opptrer som både utgiver og bidrar med ressurser slik at Hypixel kan skape det spillet de ønsker.

Nordmann lager musikk

I skrivende stund har traileren 27,5 millioner visninger på YouTube – det er mer enn hva både Call of Duty Black Ops 4, Battlefield V og Forza Horizon 4 har på videoplattformen.

Verdt å nevne er det også at norske Oscar Garvin (@Oscastyle) bidrar med musikk til spillet.

Spillet vil lanseres til PC i år, med mulighet for konsollanseringer senere.

Har du troen på dette spillet?

 

Kilde:
VentureBeat

Annonse


Annonse


Annonse