OnePlus har inngått samarbeid med den britiske bilprodusenten - resultatet er spennende.

Annonse


– Spesialversjonen av OnePlus 6T har 10GB RAM

OnePlus har en greie som er å lage spesielle versjoner av smarttelefonene deres i etterkant av lansering, med eksempler gitt i OnePlus 5T Star Wars Edition og OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition. Nå ser det ut som de skal gi mobilprodusenten Oppos Find X Lamborghini Edition motstand når de inngår samarbeid med den britiske bilprodusenten McLaren.

Teaser-video

Det kinesiske selskapet har nemlig publisert en teaser-video i forkant av lanseringen som vil finne sted den 11. desember:

Sammenlignes med gamingtelefoner

Med så hyppig bruk av uttrykket “Salute to Speed” har mange spekulert i at OnePlus 6T McLaren Edition kommer til å pakke noen kraftige komponenter under panelene, men nå verseres enda flere rykter som skal ha det til at denne utgaven kommer til å ha 10 GB minne og 256 GB lagringsplass. Det er MySmartPrice som presenterer nyheten – om det stemmer må vi vente litt ut i desember for å finne ut av.

Annonse


Det er i så fall det kinesiske selskapets best utstyrte telefon hittil, og blir en direkte konkurrent til gaming-telefonene Black Shark Helo og Red Magic Mars som nylig ble vist fram og som har 10 GB minne hver.

Pris og tilgjengelighet for OnePlus 6T McLaren Edition er ikke kjent, men vi kommer til å holde et øye med den når den presenteres den 1. desember.

Lamborghini-mobilen lader ufattelig kjapt

Kunne du tenkt deg en OnePlus 6T McLaren Edition med 10 GB RAM?

Kilde:
MySmartPrice

Annonse


Annonse


Annonse