Patentet illustrerer en "elektronisk spillkassett" og kan hinte til en ny håndholdt konsoll fra den japanske spillgiganten.

Annonse


Sjekk Sonys nye kassett-patent

Sony hadde ikke verdens største suksess med PlayStation Vita, med den japanske giganten har antakelig ikke gitt opp helt med håndholdt gaming. Dette er til tross for at de i 2015 fortalte at de ikke så for seg noen etterfølger til Vita.

Om det nå finnes en indikasjon på at de faktisk har noe på gang i håndholdt-fronten, så må det være dette.

Elektronisk spillkassett

Et nylig registrert Sony-patent i Sør-Korea viser illustrasjoner av en “elektronisk spillkassett” som ikke forteller oss særlig mye utover at den har en slags tilkobling som potensielt gir mulighet for kommunikasjon med en konsoll. Dette er noe forenelig med utsagnet til John Kodera i Sony som tidligere i år uttalte at det er viktig å se på håndholdt gaming som en utvidelse av slik gaming er i dag fremfor å skille tradisjonell og håndholdt gaming.

Annonse


For alt man vet er patentet relatert til en kommende PlayStation-konsoll, men det kan også forventes at det ikke blir noe virkelighet av det. Interessant nok kan dette settes i sammenheng med et patent fra 2017 der det fra illustrasjonene gikk fram en konsoll med design som minnet litt om Nintendo Switch.

Hva tror du – kommer Sony til å lage en konsoll tilsvarende Nintendo Switch?

Kilder:
Engadget
TechTastic

Annonse


Annonse


Annonse