World of Warcraft Classic Demo kan kun spilles i 60 minutter om gangen
Med spillets tidsbegrensning skal alle få spilt demoen, ifølge Blizzard.

Annonse


World of Warcraft Classic Demo kan kun spilles i 60 minutter om gangen

Blizzard melder at spilletiden i demoversjonen av World of Warcraft Classic i begynnelsen vil være begrenset til 60 minutter i løpet av en 90 minutter lang periode.

90 minutter “cooldown”

Tiden begynner å løpe så snart du logger inn. Etter at du har spilt i 60 minutter vil du bli sparket ut av demo-serveren. Deretter vil du måtte vente 30 minutter før du får mulighet til å logge inn igjen.

– Når demoen åpner vil vi bruke en spilletidsbegrensning og en “cooldown” (som begynner å telle ned når du logger inn) for å sørge for at så mange som mulig får prøvd ut demoen. Vi kommer til å starte med en spilletidsbegrensning på 60 minutter innenfor en 90 minutter lang periode, skriver Blizzard.

For å illustrere hvordan dette fungerer har vi følgende eksempler:

Annonse


  • Om du spiller i 60 minutter vil du bli sparket ut av demoserveren. Du vil kunne logge inn igjen etter 30 minutter.
  • Om du spiller i 30 minutter, og logger av i 60 minutter, vil du starte på en ny periode med 60 minutter neste gang du logger inn.
  • Om du spiller i 20 minutter, og logger av i 20 minutter, vil du kunne spille i 40 minutter til før du blir sparket ut av serveren. Etter 10 minutter vil du kunne logge inn igjen og begynne på en ny spilletid på 60 minutter innenfor en 90 minutter lang periode.

Talent Calculator og database

Fansiden Wowhead har nylig lansert en Classic WoW Talent Calculator som er mulig å finne her. Det er også satt opp en database som lister gjenstander og “spells” i spillet.

World of Warcraft Classic Demo vil bli mulig å spille når Blizzcon 2018 starter denne helgen. De som har kjøpt en virtuell Blizzcon-billett vil også kunne ta del i demoen.

Hva er ditt beste minne fra World of Warcraft? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse