Bagelemoji
Slik så bagelen ut før Apple hørte på kritikerne og endret den.

Annonse


Apple retter opp i emoji-fiasko

Da Apple tidligere i oktober ga en sniktitt på de mer enn 70 nye emoji-ene som lanseres i forbindelse med iOS 12.1, var det mange matelskere som reagerte på at selskapet hadde inkludert en veldig lite delikat bagel.

Truet med aksjon i New York

Mange så seg nødt til å rope ut da de så en tørr bagel blant de nye emoji-ene, og enkelte tok til Twitter for å organisere en aksjon mot Apple:

https://twitter.com/ReformedBroker/status/1047436521597554688

Blant kritikerne er det altså mange som peker ut forskjellige ting bagelen mangler. Enkelte kritiserer den for å ikke være kuttet i to, mens andre påpeker at den ser masseprodusert ut og at Apple i det minste burde smurt kremost på den.

Annonse


Etter to uker ser det nå ut som Apple har tatt til seg kritikken: Emojipedia har oppdaget at bagelemoji-en nå er oppdatert til en langt mer detaljert og fyldig versjon:

https://twitter.com/jeremyburge/status/1051974693211840513

Bagelelskerne er tilsynelatende fornøyde med at Apple har rettet opp i feilen sin, og kan sannsynligvis forvente å bruke den nye emoji-en når iOS 12.1 lanseres på et senere tidspunkt. Det spekuleres i at dette tidspunktet er når iPhone XR kommer ut i butikkhyllene.

Kilde:
Emojipedia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse