Denne mobilen har to skjermer.
Nubia X kommer 31. oktober.

Annonse


Denne mobilen har to skjermer

Nubia, en kinesisk mobilprodusent som kanskje ikke er velkjent blant nordmenn, skal snart avduke en smarttelefon med to skjermer.

Skjerm foran og bak

Den noe uvanlige mobilen, trolig kalt Nubia X, har én skjerm foran og én på baksiden. Hovedskjermen med et LCD-panel er 6,2 tommer stor, mens den andre har OLED-panel og er på 5,1 tommer. Oppløsningen oppgis til henholdsvis 2280 x 1080 og 1520 x 720 piksler.

Ettersom den har skjermer på begge sider, har Nubia droppet frontkameraet og man kan i stedet bruke hovedkameraet og den bakre skjermen når man for eksempel tar selvfoto. Kameraet består av to sensorer med følgende spesifikasjoner:

  • 16 megapiksler, f/1.6 blenderåpning, OIS, EIS og LED-blits.
  • 24 megapiksler, f/1.6 blenderåpning.

Hva fingersensor gjelder, er den ikke integrert i skjermen. I stedet sitter det en sensor på hver side nedenfor knappene for volum og strøm.

Annonse


Dette skal være Nubia X.
Dette skal være Nubia X.

Ikke nyeste Android

Av andre spesifikasjoner virker Nubia X å bli kraftig nok. Mobilen er utstyrt med Qualcomms Snapdragon 845, 6/8 GB minne og 128 GB intern lagringsplass.

En ting som overrasker oss er at Nubia trolig går for Android 8.1 ved lansering, og ikke forholdsvis ferske Android 9. Batteriet er for øvrig på 3800 mAh.

Nubia X blir offisiell 31. oktober.

 

Kilde:
Fone Arena

Annonse