Vi håper disse Surface Studio 2-tallene er falske.
Surface Studio 2 kommer trolig på tirsdag.

Annonse


Vi håper disse Surface Studio 2-tallene ikke stemmer

Førstkommende tirsdag skal Microsoft snakke om nye Surface-maskiner. Ifølge ryktebørsen er det duket for en oppfølger til Microsofts alt-i-ett-PC, Surface Studio.

Intel Kaby Lake?

Nå har det dukket opp en oppføring i ytelsesdatabasen Geekbench som muligens avslører deler av spesifikasjonene til Surface Studio 2. Vår umiddelbare respons er at vi håper dette ikke er faktiske tall.

For PC-en i Geekbench-testen drives av en Core i7-7820HQ. Dette er syvende generasjon Core-prosessor fra Intel, kanskje mer kjent som Kaby Lake. Den åttende generasjonen er for lengst lansert og vi er nok ikke alene om å bli skuffet hvis Microsoft går for en eldre CPU når den nye er vidt tilgjengelig.

Testresultatene avslører også 32 GB minne, men det er naturlig å tro at Surface Studio 2 kommer i flere konfigurasjoner med både mer og mindre minne.

Annonse


Ble kritisert for ytelsen

Surface Studio ble lansert i 2016 og fikk oppmerksomhet for sitt syltynne skjerm og lekre design, samt en helt unik hengsel. Dog fikk PC-en kritikk for å være svak maskinvaremessig, spesielt med tanke på at det kun hadde et GeForce GTX 980M-kort.

Kritikerne blir nok ikke lystigere hvis Surface Studio lanseres med en eldre prosessor.

Om dette stemmer, får vi vite 2. oktober.

 

Kilde:
WindowsLatest.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse