Ny "Just Cause 4"-trailer presenterer mer kaos.
Se 20 minutter fra Just Cause 4.

Annonse


Ny “Just Cause 4”-trailer presenterer mer kaos

Det kommende storspillet Just Cause 4 har gjort mange tilhengere av serien spente på hva etterfølgeren introduserer i det nye sandkassespillet til Avalanche Studios.

Større verden og flere biomer

Spillet er satt i det oppdiktede Solis og introduserer endringer i hvordan protagonisten Rico kan interagere med de nye biomene, der spillstudioet har latt seg inspirere av søramerikanske pampassletter, ørken og regnskog. Solis er enda større enn det man har fått boltre seg på i forgjengerne, og det som peker seg ut er at Avalanche Studios har hatt et fokus på å skape biomer i biomer, såkalte sub-biomer, for å gjøre verden mer variert og dynamisk. For dynamikkens skyld er det dessuten presentert tornadoer og såkalte lightning storms som skal legge til nye utfordringer i Rico sin kamp.

Oppgradert entrehake

De sentrale elementene som vingedrakt, fallskjerm og entrehake er finpusset og i noen tilfeller oppgradert med nye muligheter til å slå seg løs i sandkassa.

Den svært sentrale entrehaken som Nico bruker for å svinge seg rundt er nemlig oppgradert til å kunne gi nye opplevelser i lekeplassen på Solis. I den 20 minutter lange videosnutten presenteres Air Lifter og Booster som fungerer slik navnene indikerer: Nico kan feste en ballong til løse objekter som deretter flyr opp i luften, og han kan feste boostere til et objekt som deretter flyr i luften. Disse har deretter modifikasjoner som gjør det mulig å ekspandere og variere moroa i enda større grad.

Annonse


Just Cause 4 lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC 4. desember.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse