Slik gjør Apple og Samsung det i Norge
OnePlus sitt inntog i det norske markedet var trolig et smart trekk.

Annonse


Dette er mobilene dere handlet i sommer

Telias salgstoppliste for august er her.

Samsung, Apple, Huawei og… OnePlus!

Som vanlig dominerer Apple og Samsung, men har du sett, nå er OnePlus 6 å finne!

Mobilen til OnePlus er den første de lanserte i Norge etter kun å ha salgskanaler til Sverige i lengre tid, og mobilene ser virkelig ut til å være en suksess. Folk stod til og med i kø under lanseringen i vår, og den er fortsatt å finne på topp 10.

Ellers så dominerer Apple med fire av produktene på listen, ditto like mange for Samsung, mens Huawei kun har en mobil på listen: P20 Pro.

Annonse


  1. Apple iPhone X (1)
  2. Samsung Galaxy S9+ (5)
  3. Apple iPhone 8 (2)
  4. Apple iPhone 8 Plus (3)
  5. Huawei P20 Pro (4)
  6. Samsung Galaxy S9 (6)
  7. Apple iPhone 7 (7)
  8. Samsung Galaxy Note 9 (ny)
  9. OnePlus 6 (8)
  10. Samsung Galaxy S8 (9)

Dette sier Telia

– Nyheten Samsung Galaxy Note 9 ble lansert i august, men den hadde salgsstart for sent i måneden til å hevde seg helt i toppen. Vi forventer dog at den etablerer seg blant topp 10-modellene fremover, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat, i en kommentar til listen.

“Utover dette få endringer i toppen, der Samsung og Apple har fire produkter hver, mens Huawei P20 Pro fortsetter sin reise på listen. OnePlus 6 hevder seg også bra og fortsetter å selge nok til å klare en plass blant topp 10.”

– Felles for alle modellene er at prisene er relativt høye og telefonene er avanserte, sier Lofthus. – Nordmenn er sultne på toppmodellene, og det gjenspeiler seg i snittprisene som ligger på 8000 kroner. Samtidig ser vi at syv av ti velger å kjøpe med Svitsj, og da er det mange som kan bytte telefon kostnadsfritt når en ny toppmodell er på trappene.

 

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse