Datoen er satt: OnePlus skal lansere noe stort i januar.
OnePlus har store planer for 15. januar 2019, men hva står på planen?

Annonse


OnePlus 6T lanseres i januar, blir vanntett og får innebygget fingersensor

Det er en god stund til 2019, men OnePlus har allerede begynt å snakke om et arrangement som finner sted 15. januar.

Oppdatert, 17:45:

Vi har mer info til dere i kveld om OnePlus 6T som trolig lanseres tidlig i januar. Esken til produktet er nemlig oppdaget, og den hinter til en enhet som endelig blir vanntett, og enda mer spennende: får fingersensoren bygget inn i panelet.

Det blir spennende å se om kameraet også blir bedre, i hovedsak med programvareoppdateringer da OnePlus har mer å gå på på dette området, eller om de tar den helt ut og legger til en linse til.

Annonse


Hva pønsker de på?

Et bilde lagt ut på kinesiske Weibo tyder på at OnePlus har planer om å annonsere enten noe spesifikt for det kinesiske markedet, eller globalt. Det er vanskelig å si per dags dato, men ettersom selskapet allerede har begynt å snakke om et arrangement som er fire måneder frem i tid, tyder på at det er noe stort på gang.

Flere nettsteder spekulerer i at det er snakk om 5G-teknologi og at OnePlus planlegger å introdusere en smarttelefon med nestegenerasjons mobilnettverk, og på den måten komme flere av konkurrentene i forkjøpet. Blant annet nevnes det at Oppo står klare til å lansere en 5G-telefon, og ettersom de to selskapene samarbeider tett og deler teknologi, er det ikke utenkelig med en 5G-enhet fra OnePlus i januar.

Hva gjelder OnePlus 6T og støtte fra en stor, amerikansk mobiloperatør, vil det trolig skje tidligere. Følger man lanseringssyklusen til OnePlus, vil en 6T komme i løpet av høsten. For eksempel ble OnePlus 5 lansert i juni i fjor og 5T i november, det indikerer at OnePlus 6T vil dukke opp rundt oktober. Det ryktes at T-Mobile blir den første til å støtte den kinesiske mobilprodusenten i USA.

Har du OnePlus 6? Last ned Open Beta 1 med Android Pie!

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse