Slik vil Facebook hjelpe deg å finne nye venner.
Facebook vil knytte flere brukere sammen.

Annonse


Slik vil Facebook hjelpe deg å finne nye venner

“Ting til felles”, eller “things in common”, er en ny funksjon som Facebook for øyeblikket tester på det sosiale målet. Tanken bak er å hjelpe brukerne med å finne nye venner.

Nye måte å finne venner på

Facebook har allerede en personer du kanskje kjenner-meny, men funksjonen som testes nå er noe annerledes.

Hvis man er aktiv i et kommentarfelt vil man for eksempel se ting man har til felles med en som svarer på en av kommentarene. Dette kan være at man er fra samme by, jobber i det samme selskapet eller er medlem av den samme gruppen. Denne informasjonen står over navnet på brukeren. Se bildet under.

“Å vite ting man har til felles, vil gjøre det enklere å knytte folk sammen. Vi tester et nytt “ting til felles”-merke som er synlig over kommentarene fra personer man ikke er venner med, men som man kanskje har noe til felles med”, sier en talsperson fra Facebook overfor CNET.

Annonse


Slik fungerer ting til felles. Begge brukerne er fra Phoenix i Arizona..
Slik fungerer ting til felles. Begge brukerne er fra Phoenix i Arizona.. (Ill.: Facebook)

Kun i testfasen

For øyeblikket er det snakk om en forholdsvis liten test av “ting til felles”-funksjonen og Facebook ønsker ikke å avsløre om den vil rulles ut til samtlige brukere.

Nettsamfunnet understreker at det kun er informasjon som brukerne har gjort offentlig, som dukker opp under dette. Så andre brukere vil ikke få tilgang til informasjon du har satt til privat.

Hva syns du om Facebooks “ting til felles”-merke for å finne nye venner?

 

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse