Red Dead Redemption 2 skal ha den mest troverdige åpne verdenen Rockstar noen gang har bygd
Red Dead Redemption 2 vil ha den mest engasjerende åpne verdenen Rockstar noen gang har laget.

Annonse


Se gameplay-video fra Red Dead Redemption 2!

Oppdatert, 9. august, 17:33:

Rockstar har som tidligere meldt sluppet ut en ny gameplay-video:

Red Dead Redemption 2 er en av spillene som det nå stilles høye forventinger til.

Annonse


Open world-spillet lanseres senere i år og det ser ut til at tålmodighet lønner seg, da Rockstar tilsynelatende har lagt mye arbeid å skape det mest oppslukende, troverdige og interaktive open world-spillet selskapet noen gang har laget.

Dybde, ikke størrelse

I et intervju med Gamestar har utviklerne uttalt seg om open world-filosofien som ligger bak utviklingen av spillet. Målet for utviklerne har ikke vært å lage den største verdenen noen sinne, men å gjøre det mest mulig detaljert, troverdig og interaktivt.

Rockstar har derfor forsøkt å gjøre ting så dynamisk som mulig. Blant annet settes forskjellige events i gang avhengig av hvor spilleren velger å sette opp camp. Bygninger vil endres over tid og NPC-er forsvinner ikke etter fullførte oppdrag – i stedet vil disse returnere til sine daglige rutiner.

Uforutsigbare NPC-er

Utviklerne sier at NPC-ene kommer til å være uforutsigbare når det kommer til deres handlinger og reaksjoner. Noen kommer til å være sjenerte og kommer til å gi deg pengene sine uten at du trenger å ta frem våpenet ditt. Andre NPC-er kommer til å angripe deg straks du legger deg ut mot dem.

Ingen sandkasse

Videre kunne utviklerne si at Red Dead Redemption 2 ikke er en sandkasse. Dette begrunner de med at man ikke kan gjøre hva man vil i spillet. Man får riktignok mye frihet, men i deres verden kan man bare gjøre ting så lenge det gir mening for Arthur, hans historie og verdenen i seg selv.

Ingen sjekkliste med oppdrag

Spillet kommer ikke til å være formet rundt det å måtte utføre en liste med en lang rekke forskjellige oppdrag. Utviklerne har forsøkt å fjerne skillet mellom oppdrag og “fri modus” slik at spillerne kan leve seg mer inn i spillet.

– Rockstar vil ikke fortelle deg om du holder på med et hovedoppdrag eller et sideoppdrag, sier utviklerne.

Red Dead Redemption 2 lanseres den 26. oktober i år. Rockstar Games tvitret i går at de kommer til å offentliggjøre en gameplay-video klokken 17:00 i dag. Vi gleder oss!

Kilde:

GTA Forums
Wccftech

Ser du frem til Red Dead Redemption 2? Fortell oss i kommentarfeltet under!

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse