Nå kommer det uknuselige Samsung-mobiler.
Samsungs solide panel er sertifisert og testet etter amerikanske militærstandarder.

Annonse


Nå kommer det uknuselige Samsung-mobiler

Det høres kanskje for godt til å være sant, men denne uken annonserer Samsung Display et OLED-panel for smarttelefoner som er uknuselig.

Endelig uknuselige enheter?

OLED-panelet er blitt sertifisert av Underwriters Laboratory (UL) som er et offisielt testselskap for Occupational Safety and Health Administration for det amerikanske arbeidsdepartementet. I en uttalelse sier UL at OLED-panelet har bestått omfattende holdbarhetstester basert på militærstandarder bestemt av det amerikanske forsvarsdepartementet.

“Etter en dropptest gjennomført ved 1,2 meter over bakken 26 ganger etter hverandre, etterfulgt av temperaturtester ved 71 grader og -32 grader, fortsatte Samsungs uknuselige panel å fungere uten skader på fremsiden, sidene eller kantene”, sier UL om Samsung Display-panelet.

Samsung forklarer at det fleksible OLED-panelet har et uknuselig underlag og et overleggsvindu i forsterket plast som festes sikkert til panelet. Til forskjell fra liknende paneler, har ikke Samsungs en glassoverflate som gjør panelet mer utsatt for skade.

Annonse


Når Samsung og de andre produsentene vil ta i bruk dette panelet, er ikke kjent, men med tanke på at det annonseres kort tid før Galaxy Note 9-annonseringen kan bety at en lansering er like om hjørnet.

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse