Geekbench kan ha avslørt en ny og kraftigere MacBook Pro.
Apple skal trolig oppdatere MacBookene i høst.

Annonse


Geekbench kan ha avslørt en ny og kraftigere MacBook Pro

Skal vi tro ryktebørsen har Apple planer om å lansere nye MacBooker i løpet av høsten. Det kan enten være snakk om en mindre oppdatering, eller en mer omfattende med flere nye funksjoner og innmat.

Ny og kraftigere MacBook Pro

I Geekbench-databasen har det dukket opp en mystisk MacBookPro 15.2-modell (13″ skjerm) med noen interessante spesifikasjoner. Nærmere bestemt en Intel Core i7-8559U-prosessor i Coffee Lake-familien. Denne CPU-en er på 28 watt og, som 9to5Mac skriver, finnes det så langt ingen PC-er med dette kortet.

Det er i og for seg lett å fabrikkere oppføringer i ytelsesdatabasen til Geekbench, men dette kan markere en stor ytelsesoppgradering hvis tallene er reelle. Modellen som nå har dukket opp får en poengsum på 4448 (på én kjerne) og 16 607 poeng på flerkjerner, til sammenlikning skårer 13-tommeren som ble lansert i fjor, henholdsvis 4600 og 9500 poeng, skriver 9to5Mac.

Av andre detaljer i Geekbench-testen kan man se at macOS-versjonen er 10.13.6 – som nå er i utviklerbeta – og at den har 16 GB LPDDR3-minne, som indikerer at PC-en kanskje ikke vil støtte 32 GB minne.

Annonse
Så gjenstår det å se om Apple faktisk lanserer en mye kraftigere MacBook Pro 13 i høst.

Har du en av disse Mac-ene? Apple innrømmer endelig problemene

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse