Nå kommer Nokia X med rammeløst design og mobilhakk.
Dette skal være Nokia X.

Annonse


Nå kommer Nokia X med rammeløst design og mobilhakk

Nokia X er en enhet som har vært ryktet i lang tid og nå ser det ut til at annonseringsdagen nærmer seg.

Mai-lansering

Under et HMD Global-arrangement, selskapet som produserer de nye Nokia-mobilene, forrige helg, dukket det opp referanser til en rammeløs enhet og datoen 16. mai.

Nokiamob, som først rapporterte om saken, skriver at det var reklameplakater for Nokia X på plass under arrangementet. Nettstedet påpeker at flere mener at modellen vil hete X6, men i HMDs plakater står det kun “Nokia X”.

En invitasjon som sirkulerer i sosiale medier i Kina, har interessant nok et mobilhakk:

Annonse


Til og med invitasjonen har busslomme.
Til og med invitasjonen har busslomme.

Ikke et flaggskip

Selv om navnet kanskje tilsier det, ser Nokia X ikke ut til å bli en konkurrent til iPhone X og de andre flaggskipene på markedet. I stedet er det snakk om en rimeligere modell med noe svakere spesifikasjoner.

Ryktebørsen sier at Nokia X vil ha en 5,8-tommers skjerm med en format på 19:9. Det blir altså den første fra finnene med nærmest rammeløst design.

To modeller nevnes. Én med MedieTek P60-prosessor og den andre med en Snapdragon 636. Førstnevnte vil ha 4 GB minne, mens Qualcomm-modellen har 6 GB, hvis ryktene stemmer.

Enheten ser ut til å ha et dobbelkamera på baksiden, men det er ifølge rapportene ikke laget i samarbeid med Carl Zeiss.

 

Kilde:
Nokiamob

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse