Derfor bør du droppe uoriginal Switch-dokk
Nintendo anbefaler spillerne å bruke den originale.

Annonse


Derfor bør du droppe uoriginal Switch-dokk

Etter flere rapporter fra spillere som har kjøpt Switch-dokker produsert av en tredjepart, gjentar Nintendo anbefalingen med å holde seg til den originale.

“Ikke-lisensiert tilbehør gjennomgår ikke Nintendos testing- og evalueringsprosess. Det kan hende de ikke fungerer med vårt spillsystem og de kan ha kompatibilitetsproblemer med enkelte spill, Nintendo Switch-systemet eller annet lisensiert tilbehør”, sier selskapet i en uttalelse til Kotaku.

Store problemer

Spesielt ser det ut til å gjelde spillere som bruker en Switch-dokk fra tilbehørsprodusenten Nyko. Problemene inkluderer at enheten slutter å lade, starter på nytt eller at konsollen rett og slett slutter å fungere.

Nettstedet skriver at rapporter om ødelagte konsoller har skutt i være etter at Nintendo slapp systemoppdatering 5.0 til Switch tidligere i mars, men at spillere også har hatt problemer før 5.0 ble lansert.

Annonse


Det betyr at problemet ikke er relatert til den nyeste systemoppdateringen, og Kotaku melder at Nintendo ofte er innom Reddit-tråder for å informere om at ulisensierte løsninger ikke anbefales.

 

Kilde:
Kotaku

Annonse